Go to Top

ItinaiR

 

ItinaiR – multidiszciplináris előadás


Létezik-e tökéletes világ? Ha a válasz igen, vajon magasan a felhők között vagy jóval közelebb, egymásban és önmagunkban keressük?

A közönséget egy utazásra invitáljuk az égből a földre, majd vissza a magasba, kültéri és beltéri helyszíneken haladunk át, szembeszállunk a gravitációval és utunk során egyre közelebb kerülünk egymáshoz.

 

Az előadás a Mixdoor – New Forms in Mixdoor Performing Arts Practices nemzetközi, összművészeti projekt keretein belül jött létre. A zsonglőrködés és a kortárs cirkuszművészet találkozása a vertikális tánccal, kiegészülve a modern technika eszközeivel (mobil applikáció, 3D mapping (fény festés) látványos és izgalmas produktumként tárul a közönség elé. A három részből álló, külső és belső helyszíneket egyaránt igénybe vevő előadás 2-2 alkalommal látható Budapest, Torun (PL), Elefsina (GR) és Zágráb (CR) városában. Az előadásokat több mint egy éves felkészülési időszak előzte meg, mely során az alkotók és művészek elképzeléseik és szakmai tudásuk egyesítésével hozták létre a rendkívül összetett produkciót.

 

Partnerek:

Magyar Zsonglőr Egyesület (HU)

Pro Progressione Kft (HU)

offline:ontheater (HU)

HIPP – Croatian institute for movement and dance (CRO)

TAK – Toruń Cultural Agency (PL)

Motus Terrae – Centre for Arts in Public Space (GR)

Compagnie 9.81 (FR)

 

creative europe

Oszd meg másokkal!
FacebookTwitterGoogle+Share