Go to Top

nincs pflokkolás

Képek

(A nincs pflokkolás című darab 2008 május 29-i premierje és a júniusi előadások elmaradtak, mivel a helyszínül szolgáló épület kiégett.)

A helyszín maga az idő, síkban és térben három különböző dimenzió.

Az időt mint megfoghatatlan elemet az emberiség mindig a kezében akarja tartani.

Egy perpetuum mobile évszázadok óta kísérleti anyag. Vagy az újabb és újabb XXI. századi fiatalító módszerek, mint plasztikai sebészet és csodakrémek. A tárgyi világban építünk egyre nagyobb és stabilabb épületeket, kinek? Az utókornak, a jövőnek – magunknak?

A darab alapötlete egy hat méter magas faszerkezetre volt tervezve. Az építési munkák megkezdése előtt találtuk a sörgyár épületét, ami megfelelt az elképzelésünknek. A régi budafoki sörgyár raktárának struktúrája egy négy emeletes faszerkezet. Az emeleteket elválasztó gerendákat kivettük és így teremtettünk egy egylégterű, nyolc méter magas játszóteret. A munkafolyamat során kibontott gerendák részt vesznek a darab látványában, ezáltal megőrizzük a helyszín sajátos atmoszféráját.

Produkció: Glass Ben

Koncepció & Rendezés: Glass Ben, Nyári-Nagy Ibolya

Szereplők: Demjén Natália, Glass Ben, Kovács Kata, Nyári-Nagy Ibolya, Szabó Gábor

Cirkusztechnika: Alton Andrea, Vincze Tünde

Zene: Lukács Levente

Fény: Vida Zoltán

Külön köszönet:

Wolfgang Bartesch, Bien Andrea, Bodnár Zoltán, Regine Glass, Daniel Glass, Kecskés György, Kovács Kata, Kozma Sándor, Pete Nóra, Vincze Tünde, Krista Anita, Sturm Dani, Szabó Gábor

Támogatóink:

NKA (Nemzeti Kulturális Alap), Fox Autorent, Stiftung für kulturelle, soziale und humanitäre Initiativen, First Class GmbH, GB-proMotion Bt., pesti est, Exit.

Oszd meg másokkal!
FacebookTwitterGoogle+Share